Fica’t al SAT

Del 17 de gener al 24 d’abril el SAT! acull el Fica’t al SAT! 2020, L’Aparador d’Arts Escèniques Amateurs del Districte de Sant Andreu. En aquesta 17a edició hi participen 6 companyies de diverses entitats del Districte que presentaran les seves propostes de teatre i dansa. Al llarg d’aquests quatre mesos de funcions podrem veure 5 estrenes absolutes i espectacles de diferents gèneres: dansa contemporània, comèdia teatral, drama, dansa tradicional… Amb coreografies i textos de creació pròpia, però també d’autors internacionals com Neil Simon o Slawomir Mrożek.

La mostra comptarà amb 6 membres del jurat que atorgaran el 1r i 2n premi al millor espectacle i el premi especial del jurat. En aquesta edició els membres del jurat de Fica’t al SAT! seran Jesús Manzano, representant del Districte de Sant Andreu, Montserrat Bonet, professora i directora de teatre, Yolanda Díaz, actriu,  Brisa Ronda, actriu,  Carles Cuní, representant de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i  Carme Abril, també actriu.

El preu de l’entrada per a cada espectacle són 9 euros i es podrà comprar a les taquilles del teatre des d’una hora abans de l’inici de la funció (disponible abonament per a dos espectacles: 12 €).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *